Hallo! Mijn naam is Marleen Breugem en ik maak zelf heerlijke vegetarische paprikasoep.

Wist U dat mijn vegetarische paprikasoep gezond en overheerlijk is?
Daarbij is de soep glutenvrij en zit hij ook nog eens boordevol paprika’s en bevat dus een bom aan vitamine C en andere vitamines en mineralen.

Ik maak de vegetarische gele paprikasoep afkomstig van het bedrijf van mijn man. MB production is een bedrijf wat prachtige gele paprika’s op een verantwoorde wijze teelt en verpakt. Het bedrijf is 5 hectare groot en gelegen aan de A.H. Verweijweg 23 te Berkel en Rodenrijs.

Sinds dit seizoen ben ik begonnen met de verkoop van mijn vegetarische paprikasoep. De paprikasoep heeft een romig jasje en zit vol pit! Ik maak de paprikasoep zoveel mogelijk van de zogenaamde kneusjes. Dit zijn niet de mooiste paprika’s maar wel 100% goed product. Op deze manier voorkom ik dat een goed product op de afvalberg verdwijnt. Ondertussen heeft Berkel en Rodenrijs en omgeving de soep als overheerlijk gewaardeerd en komt ervoor terug!

Met mijn paprikasoep wil ik graag iedereen gaan bereiken. Al nieuwsgierig geworden en trek gekregen? Bestel dan snel! Dat kan via de linkjes hiernaast
op de pagina, of via het menu: soep bestellen?